Handelsbetingelser

Salg til private, virksomheder og offentlige institutioner. Alle priser på HobbyStuff er inkl. moms og i DKK.

Der tages forbehold for: Leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Farveprøver vist på siden er ikke 100% farveægte, da ikke alle skærme gengiver farver ens. Derfor er disse prøver kun vejledende.

Beskyttelse af personlige oplysninger
De personlige oplysninger vi anmoder om, såsom navn, adresse, e-mail-adresse, anvendes til at kunne ekspedere din bestilling. Vi anvender eventuelt også disse oplysninger til at kontakte dig via post, e-mail eller telefon for at informere dig om din bestilling. Medmindre gældende lovgivning kræver det, videregiver vi ikke disse oplysninger til en tredjepart uden din tilladelse.

Betaling
Betaling kan ske med følgende kort:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro

Betaling med betalingskort er du bedre sikret på Internettet end i den fysiske verden. Ved brug af betalingskort har du ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL i sit betalingssystem. I den fysiske verden har du derimod en selvrisiko på 1.200,- kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken HobbyStuff eller andre har mulighed for at læse disse data.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved dit køb, derfor er det heller ikke muligt at få tilføjet flere vare til ens bestilling efter den er oprettet.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra HobbyStuff.

Levering
Normal leveringstid er 4-6 dage efter betaling er modtaget, dog vil der ved bestilling af stort styk tal eller udsolgte varer være en leveringstid på ca. 8 dage. Vi bestræber os på at afsende alle bestillinger så hurtigt som muligt.

Leveringen sker via Post Danmark  eller GLS og forsendelsen koster fra 38,75 DKK. Efterhånden som du handler vil systemet regne forsendelsen ud efter vægt på de varer der bestilles. Dette vil du hele tiden kunne følge med i, under din indkøbskurv.

Fragtfrit køb
Bestillinger over 599,00 DKK sendes fragtfrit. (599,00 DKK. uden forsendelse. Gælder kun i Danmark.)

Bestillinger oprettet før kl 12.00, vil normalt kunne afhentes samme dag.

Fortrydelsesret
Regler om fortrydelsesret gælder alene for webshoppen på hobbystuff.dk

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

1. har modtaget din vare
2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Du finder standardfortrydelsesformularen her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
HobbyStuff
Mærke: Retur
Storegade 14
6430 Nordborg

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Du bedes vedlægge dit konto og reg. nr., så vi kan overføre pengene direkte til din konto.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.